Over Vinonista

Ik ben Annemieke, al meer dan 13 jaar ondernemer en houd van het goede leven. Heerlijk genieten van mooie dingen, waaronder eten en drinken. En vooral als ik uit ging eten, dan viel het mij op er rondom wijn zoveel gezegd werd dat ik niet begreep. Maar ik wist wel: wijn is fascinerend! Al die diverse wijnen met hun verschillende smaken.

Voorzichtig begon ik met wijncursussen om mijn skills te verbeteren en toen was ik hooked! Ik volgde internationale wijnopleidingen (WSET 1,2 en 3) en hoe meer ik erover leer hoe enthousiaster ik word. Alleen werd het vaak zo enorm serieus… hoe hoger het niveau, hoe belangrijker mensen zichzelf begonnen te vinden. Dat verliest waar het mij echt om gaat: genieten! Of het nu met vrienden aan tafel is, of op de bank tijdens een me-time moment. Wijn is ontspanning. En aangezien ik zelf nogal down to earth ben, wilde ik mensen er ook laagdrempelig meer over leren.

Annemieke Tissink

Online Wijncursus

Mijn kennis heb ik voor je vertaald in een online wijncursus. Geen poeha, geen examens, just wine & fun! Die ervoor zorgt dat jij meer kennis krijgt van wijn, zodat je met gemak en vol zelfvertrouwen een mooie fles wijn kan kiezen, om te drinken bij je eten, of weg te geven aan die vriend die al zoveel meer weet van wijn dan jij.

Ik wens je veel wijn geniet momenten toe.

Meer kennis over wijn, vinonista
Online wijncursus volgen zonder examen, online wijncursus
Welke wijn moet ik kiezen in de supermarkt, online wijncursus

Nooit meer twijfelen welke wijn je wilt? ​

Je houdt van een lekker glas wijn, maar hebt geen idee wat je nou precies moet kiezen. Op een terras of in de winkel, eigenlijk kies je vaak maar wat in de hoop dat het lekker is. Vinonista helpt je graag verder!

Wijnvlekken uit bank verwijderen, online wijncursus

Je bent een echte levensgenieter. Een glas wijn is voor jou een moment van ontspanning. Je wilt laagdrempelig en zonder keuzestress drinken wat jij lekker vindt.

Wij geloven dat iedereen lekkere en goede wijn moet kunnen drinken, zonder je dom te voelen omdat je iets niet weet. Wijnsnobs zijn er al genoeg.

Welke wijn moet ik kiezen in de supermarkt, online wijncursus
gratis wijngids met tips voor wijn kiezen in de supermarkt, online wijncursus
gratis wijngids met tips voor wijn kiezen in de supermarkt, online wijncursus

Zelfverzekerd wijn kopen in de supermarkt​?

Download dan onze wijngids waarin we je precies vertellen waar je op moet letten als je inslaat bij de supermarkt.

... Meer weten? Verbeter je wijnkennis met onze gratis wijngids over kopen in de supermarkt:

Om te zorgen dat je proefavontuur een succes wordt, is het leuk om zoveel mogelijk te proeven. In deze wijngids vertellen we je precies waar je op moet letten als je inslaat bij de supermarkt.