FAQ

Heb je een vraag? We zijn er voor je om al jouw vragen te beantwoorden!

Staat het antwoord wat je zocht er niet tussen? Neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier.

Is de online wijncursus geschikt voor iedereen?

In principe kan iedereen deelnemen aan de wijncursus. Je hoeft er geen specifieke vooropleiding voor te hebben. Het is juist goed om te weten dat deze cursus vooral bedoeld is om zonder veel poespas meer te leren over wijn, waardoor je zelfverzekerder keuzes kan maken en vooral nog meer kan gaan genieten van dit mooie product.

Het is dus geen wijncursus met een examen en certificaat. Zoek je dat, dan zijn daar voldoende andere opties voor. Deze online wijncursus is een mooie voorloper en een goede basis om later deel te nemen aan vervolg wijncursussen op een hoger niveau.

Moet ik ook examen doen of een toets afleggen?

Nee, de online wijncursus is juist bedoeld om ontspannen meer kennis op te doen over wijn. Het gaat er vooral om dat jij straks nog meer weet over wijn en dat je daardoor nog betere keuzes kan maken voor de beste wijn die bij jou en de gelegenheid past waar je wijn drinkt. En daar is geen goed en fout in. Hoe heerlijk is dat?

Hoe lang duurt de online wijncursus?

In een paar dagdelen kun je doorloop je de online wijncursus. Maar jij bepaalt de snelheid. De modules uit programma kun je onbeperkt blijven bekijken, dus als je er langer over wil doen is dat geen probleem.

Levert dit programma mij belastingvoordeel op?

Ja, want het ie een scholingsprogramma en dat mag je van de belasting aftrekken. Wil je het zeker weten? Overleg dan even met je financiële adviseur.

Wanneer start ik met de online wijncursus?

Zodra je aanmeldt, heb je meteen toegang tot het programma. Dus als je wil, kun je meteen beginnen. Wil je later starten? Dan is dat geen probleem. Doe het vooral op jouw manier!

Ik ben niet heel erg handig met computers, is het programma dan wel goed te volgen?

Het programma is heel eenvoudig en logisch opgebouwd. Ik leg je alles stap voor stap uit. En als je vragen hebt, ben ik er om je te helpen.

Ik vind het best spannend om de investering te doen. Wat is wijs?

Dat snap ik. Investeren blijft natuurlijk altijd spannend. Maar bedenk dat je investeert in het belangrijkste wat er is: namelijk jezelf! Je investeert in je eigen groei. En dat is heel wat waard!

Niet gevonden wat je zocht?

Vul het onderstaande contactformulier in en dan nemen we z.s.m. contact met je op.